Flash sport

Bookmark and Share
Bozovici este dat afara din propriul apartament pus la dispozitie de catre clubul de sub Grant. Acesta a marturisit ca proprietarul apartamentului i-a spus ca, nimeni nu a mai platit chiria de 4 luni si va trebui sa elibereze apartamentul.El a mai declarat ca vrea cu orice pret sa plece de la Rapid deoarece nu mai suporta situatia in care se afla clubul.

http://www.steaua.net/imagini/info/logo_steaua1.jpgStirea aparuta pe Pro sport, precum clubul Steaua s-ar dizolva la varaa fermentat intreaga suflare stelista. Din pacate pentru cei care reprezinta acest asa zis "ziar", lumea nu mai crede nimic din ceea ce se scrie. Jucatorii clubului sunt ingrijorati ca patronul lor va petrece mai mult decat 29 de zile in arest. Cei care se zvonesc ca vor sa plece sunt in special strainii: Dayro, Toja, Semedo si Zapata.

Cautat pentru afacerile necurate din cadrul Grupului PIC condus de Penescu, anchetatorii au avut placerea de a gasi o pista de afaceri murdare mai mult sau mai putin probabila. Patronul echipei FC Arges este acuzat pentru ca a dat mita unor arbitrii din Liga I. Acesta se afla in acest moment in arest, si il va paste inchisoarea.


Cine va urma oare, dupa arestarea oamenilor de fotbal Cornel Penescu si Gigi Becali?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Acum e momentul!