Ciuca batailor

Bookmark and Share
Dayro Moreno, fotbalistul cu numarul 10 din componenta Stelei este renegat complet de catre suporteri, colegi si chiar si conducere. Dupa ce a ramas fara suportul patronului Gigi Becali, acesta a cazut si in dizgratia suporterilor stelisti pe motiv ca la finalul fiecarui meci nu este transpirat deloc si ca mimeaza fotbalul.La meciul (Steaua 0-2 Pandurii) fotbalistul a avut o reactie nervoasa,in urma deciziei lui Lacatus de a-l schimba in minutul 38 al primei reprize.
Cu putin timp in urma, Lovin declarase la Sport.ro ca: "Dayro este mai copil, este genul de om care, daca ii iei jucaria se supara. Este mai interiorizat, nu este ca Zapata, sa zic, el e mai suparacios, probabil si de aceea nu a reusit sa invete limba pana acum."
Intrebat daca Moreno petrece mult timp aranjandu-si parul, Lovin a raspuns nonsalant: "E adevarat, ca petrece foarte mult timp in fata oglinzii, isi ingrijeste parul, isi da cu gel, dar asta depinde de fiecare persoana in parte..."

Se pare ca jucatorul nu mai are foarte mult de trait in sanul gruparii din Ghencea deoarece si acesta si-a exprimat dorinta de a pleca in cazul in care va fi lasat mai mult pe banca.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Acum e momentul!