Twitter creeaza dependenta

Bookmark and Share
Twitter este o platforma foarte similara celei de la Facebook, numai ca aici se incurajeaza vizitarea cat mai des a profilului dumneavoastra si implicit cresterea traficului. Platforma twitter are in prezent peste 2 milioane de utilizatori in toata lumea.

Twitter este o companie privata care isi are sediul in San Francisco. Inceput ca un proiect simplu in Martie 2006, Twitter s-a dezvoltat extrem de rapid intr-o retea real-time bazata pe mesaje scurte intre utilizatori si care functioneaza peste multiple retele si dispozitive.

Insa Twitter nu inseamna numai roz bombon. Medicii avertizeaza ca, din cauza dependentei create in jurul acestei retele, userii risca sa dezvolte sindromul 'tunel carpian' care are ca simptome dureri ale musculaturii mainilor, cat si mancarimi. Acestia au cerut si autorilor retelei sa adauge pe site`ul respectiv un mesaj prin care sa avertizeze utilizatorii despre acest risc. Din pacate multi dintre noi petrecem mult timp in fata calculatorului decat este normal.

Intrebarea mea pentru voi este: Oare cat va rezista aceasta retea numita "Twitter" pana va fi cumparata de unul din magnatii pietei de pe internet: Google/Yahoo?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Acum e momentul!